cota
 

Termeni şi condiţii

Acceptam comenzi numai pe baza faptului că aţi citit şi acceptat nostru termenii si conditiile noastre. Tu trebuie să confirme cu autorităţile locale, de droguri de reglementare cu privire la medicamentele din plante înainte de a comanda.

GARANŢIE
Suntem atat de siguri că veţi fi mulţumit de produsul nostru natural, pe care le oferim câteva zile 60-necondiţionată garanţie de bani înapoi.

• livrare
Comenzile sunt expediate a doua zi, de obicei, în cazul în care a primit înainte de 13 UTC (Coordinated Universal timp), cu excepţia duminicilor. Comenzile sunt livrate în termen de 6-9 zile.

Întârzierea în transportul maritim:
Noi nu putem anticipa întârzieri din cauza clearance-ul personalizat. Astfel de întârzieri vor fi notificate în cazul în care transportul este amânată pentru mai mult de o săptămână. În cazul în care marfa incorect sau defect este primit, vom reîmbarca marfa.

• anulare
Aveţi dreptul de a anula comanda pentru o rambursare completă înainte ca bunurile sunt expediate prin e-mail-ne lasales@curevitiligooil.com şi menţionând numărul de ordine cu "anulare comanda" subiect.

• rambursa

Minim două luni de la aplicarea regulată este necesară pentru tratamentul de a lucra. Vă rugăm să asiguraţi-vă că au folosit acest tratament mult timp înainte de a solicita o rambursare.
  1. Taxele de transport sunt non-rambursabile.
  2. A taxe de 10% de manipulare vor fi percepute.
  3. Costul returnarea Anti-Vitiligo este responsabilitatea dumneavoastră. La primirea mărfurilor returnate la adresa afacerii noastre, restituirea calculată va fi eliberat titularului de card de credit de origine.

• intimitate
Ne-am angajat pentru a proteja intimitatea dumneavoastră şi nu va transmite detaliile dumneavoastră către terţe părţi (cu excepţia cazului în cooperare cu organele de drept).

  1. Noi nu vă va contacta prin e-mail, fără consimţământul dumneavoastră.
  2. Toate informaţiile colectate de la tine este pur pentru tranzacţia de comanda.
• drepturi de autor
Conţinutul acestui site web sunt protejate prin dreptul de autor. Conţinutul acestuia pot fi vizualizate sau descărcate în scopuri private, dar nu pot fi folosite în scopuri comerciale, în orice mediu, fără permisiunea noastră.

• Disclaimer
Toate e-mailurile sunt verificate cu ajutorul software-ului antivirus actualizate în mod regulat, dar este responsabilitatea dumneavoastră de a verifica e-mail pentru a detecta viruşi. Noi avem grija mare pentru a asigura acest site este liber de orice erori, dar nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni dincolo de controlul nostru rezonabil.

order

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter