cota
 

UVB PUVA

UVB (Ultravoilet B) şi PUVA (Psoralin cu ultraviolete A), sunt cele două terapii medicale cel mai frecvent utilizate pentru tratamentul de vitiligo. UVB şi PUVA sunt foarte populare forme de terapie foto pentru vitiligo, având potenţialul lor de succes re-pigmentare. Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul de Dermatologie o iunie 2007 Watch, efectele de PUVA UVB au fost comparate într-un studiu randomizat, dublu orb. Rezultatele au demonstrat că îmbunătăţirea a fost mai rapidă, mai extinse şi cosmetice acceptabile cu UVB de banda ingusta cu PUVA. Astfel, UVB de bandă îngustă este acum considerat standardul de aur de tratament pentru vitiligo, întrucât, în trecut, PUVA a fost considerat standardul de aur de tratament pentru vitiligo.

Procentul de îmbunătăţire a zonei arată a fost de 20% în grupul de PUVA, şi 50% din UVB. Culoarea pielii re-pigmentate, de asemenea, potrivit mai bine cu culoarea pielii nativ în grupul de UVB decât grupul tratat PUVA. Autorii au ajuns la concluzia că UVB de bandă îngustă este o metodă sigură şi eficientă de tratament la pacientii cu vitiligo.

Sistemul de PUVA, care a implicat utilizarea de ultraviolete A expunerea la lumină şi luarea de pastile psoralen, a avut diverse efecte adverse, care sa dovedit a fi de nesuportat pentru mulţi oameni. Îngust UVB panouri luminoase cu bandă şi dulapuri de a rezolva problemele de supra-expunerea la ultraviolete prin maximizarea livrarea de bandă îngustă-UVB (în intervalul 311-312 nanometri, componenta cea mai benefica de lumina naturala), în timp ce reducerea la minimum expunerea la radiaţii UV de prisos.

Acest lucru permite pacienţilor de a beneficia de terapie foto-tratamente cu un risc mai mic de arsuri severe sau a expunerii patogene la UV din game nocive. (Se evită, de asemenea, efectele secundare negative ale psoraleni utilizate în terapia conventionala PUVA, deoarece tratamentul UVB nu necesita medicamente suplimentare.) Aceste beneficii au facut sistemele de îngust UVB Band ce în ce mai populară cu pacientii si medicii lor de vitiligo.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter