cota
 

vitiligo Info

Starea cronica de piele de vitiligo (de asemenea, cunoscut sub numele de Leucoderma) determină depigmentation.Because piele de această boală, alb lăptos sau patch-uri de lumina roz de piele apar pe zona corpului în care a afectat vitiligo. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că, în acest boala cronica de piele, o persoană care are vitiligo, lui / ei corp de celule albe din sange ataca celulele pigmentare ale pielii numite melanocite din cauza unei mutatii genetice. Vitiligo nu afectează starea de sănătate a pacientului în ansamblu, dar poate fi destul de dificil de a face cu, păstrarea aspectele psihologice şi emoţionale în minte.

Vitiligo este o boala de piele foarte frecvente. Aproape 1-2 persoane% sunt afectate de aceasta în întreaga lume. Cu toate acestea, Vitiligo nu este contagioasa. Având în vedere această stare cronica de piele, nu numai de patch-uri netede albe sau roz apar pe piele o persoană este în mod normal, pigmentat, dar, de asemenea, albire prematură a părului pe zonele afectate de vitiligo poate să apară prea. Aceste patch-uri alb / roz apar din cauza unor probleme de pigmentare, adică pierderea sau funcţionarea necorespunzătoare a celulelor, numite melanocite (celule care fac pigment), care dau culoare pielii.

Există două tipuri principale de modele de vitiligo, inclusiv segmentare şi non-segmentar (generalizate). Non-segmentara model Vitiligo este mai frecventa la persoanele, şi-l afectează de obicei, zonele limitrofe orificiile corpului, degetele, degetele de la picioare, şi zone osoase. Acest tip de Vitiligo poate aparea la orice varsta, întrucât segmentar model Vitiligo este mult mai răspândită în rândul adolescenţilor.

Principalul simptom al Vitiligo este aspectul de alb / lumina pete roz pe zona de piele care a fost afectat. Alte simptome includ alb / gri patch-uri de par de la nivelul scalpului, precum şi anomalii de pigment de la nivelul retinei sau a irisului a ochilor.

Cercetători şi medici din întreaga lume nu au putut să găsească cauza exactă a Vitiligo până la data de, şi mai multe teorii au apărut. O teorie sugereaza ca vitiligo poate fi o boala autoimuna. Aceste boli se întâmple atunci când sistemul imunitar atacă din greşeală o parte a corpului dumneavoastră. In vitiligo, sistemul imunitar poate distruge melanocite în piele. De asemenea, este posibil ca unul sau mai multe gene pot face o persoana mai multe sanse de a obtine vitiligo.

O alta teorie este aceea că se distruge melanocite. De asemenea, unii oameni au raportat că un singur eveniment, cum ar fi arsuri de soare sau de stres emotional, declanşat vitiligo, cu toate acestea, aceste evenimente nu au fost dovedit ştiinţific a fi o cauza de vitiligo.

Nu exista nici un tratament pentru vitiligo, dar exista tratamente disponibile pentru a reduce aspectul, inclusiv terapii medicamentoase si chirurgicale. Una dintre cele mai accesibile tratamentului şi afectiv au apărut de-a lungul ani pentru a vindeca Vitiligo este terapia pe bază de plante. Avem un tratament revoluţionar pentru persoanele care suferă de vitiligo, care include extracte naturale din plante - Cure vitiligo ulei. Acesta este un produs unic, care ne oferă, care vă va oferi cele mai bune rezultate, în combinaţie cu cel mai mic preţ.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter