cota
 

vitiligo Vulgaris

Vitiligo este o afectiune cronica a pielii in care celulele persoanei pigment de luare, numite melanocite, în piele, precum şi ţesuturile, cunoscut sub numele de membranele mucoase care linie interiorul gurii, nasului, zonele genitale si rectale, şi a retinei a ochilor, sunt distruse. Ca rezultat, alb lăptos sau patch-uri de lumina roz de piele apar pe diferite parti ale corpului.Parul se poate transforma, de asemenea, alb / gri, care creste in zonele afectate de vitiligo.

Vulgaris vitiligo (care înseamnă comună vitiligo) este tipul de vitiligo de obicei. Tipuri de variante includ liniar, vitiligo segmentar, tricrom şi inflamatorii. În Vitiligo vulgaris, de patch-uri netede, alb lăptos sunt larg distribuite pe corpul persoanei afectate lui. În cuvinte de ordine, de patch-uri de mici de-pigmentare sunt răspândite într-un model de duş amestecat cu pielea normală în model segmentare sau acrofacial. Acesta este cel mai comun tip de leziuni bilateral simetrice, distribuite în principal pe fata, gat, trunchi, degetele, degetele de la picioare, palme, tălpi şi orificii faciale.

Datorită răspândirii largi a bolii este în general dificil de a trata toate părţile în mod egal şi tratamentul poate dura ani de zile. În plus, o intervenţie chirurgicală nu poate fi o optiune pentru pacientii vulgaris vitiligo. Cu toate acestea, UVB rarrow trupa este reuşind psoralen şi iradierea UVA ca tratament principal al vulgaris Vitiligo în mai multe ţări europene. Vitamina B12 si deficienta de acid folic la unii pacienti vitiligo a determinat cercetatorii sa investigheze eficacitatea acestor vitamine în tratamentul vitiligo.De cercetare confirmă faptul că îngustă fototerapie UVB bandă este un tratament eficient pentru vitiligo şi arată că de co-tratament cu vitamina B12 si acid folic nu se îmbunătăţeşte rezultatele tratamentului de vitiligo cu fototerapie UVB bandă îngustă.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter