cota
 

Lampa Woods

O lampă de Woods este un instrument de diagnosticare utilizate în dermatologie pentru a detecta mai multe condiţii care afectează pielea, inclusiv pete vitiligo (şi piele şi alte boli scalp), infecţii bacteriene, infecţii fungice, şi de porfirie. NOTA: Aceasta este o lampă folosite pentru inspecţia şi detectarea numai şi nu este un dispozitiv terapeutic sau de tratament.

Lampa din lemn sau Light Wood este un test inventat de un american fizicianul Robert Wood (1868-1955), care utilizeaza lumina ultravioleta sa se uite atent la piele. Acesta este adesea menţionată ca Black Light si lumina UV, precum şi din moment ce este invizibil pentru ochi.Testul se face în timp ce vă aflaţi într-o cameră întunecată, de obicei, în biroul de un dermatolog.Furnizorul de îngrijire a sănătăţii se pe Lampa Woods, deţine o 4 la 5 cm de la suprafaţa pielii de a fi studiate, şi caută orice modificări de culoare ale pielii. Se recomandă ca tu nu ar trebui să arate direct in lumina. În timpul testului, persoana fiind examinate se simt nimic. Nu este nevoie de pregătire specială pentru acest test. Dacă se tratează zona în cauză cu orice medicamente topice, este posibil să doriţi să săriţi peste o cerere înainte de a vizita medicul. De asemenea, nu se spală înainte de încercare, pentru că poate determina un rezultat fals-negativ. Rezultatele testului pot fi modificate ca urmare a iluminat de o cameră.Camera trebuie să fie suficient de întuneric pentru a obţine rezultate precise. Alte materiale pot, de asemenea strălucire. De exemplu, unele deodorante, make-up, sapunuri, şi chiar şi scamele pot fi vizibile cu lampa Wood. Cu toate acestea, vă rugăm să păstraţi în minte faptul că nu toate tipurile de bacterii şi ciuperci pot fi detectate cu lumina.

În cazul în care persoana examinată nu are infectii bacteriene sau fungice si este normal, atunci lui / ei de piele, nu va straluci, sau fluorescente, sub lumina ultravioleta. Dacă lumina de întuneric-colorate sau pete apar pe lui / ei de piele în timpul încercării Lampa Woods, atunci înseamnă că pacientul are una dintre bolile de piele, iar apoi medicul poate examina îndeaproape această boală de piele.

order

 

 

 

Buy Cure Vitiligo Oil
Live Help
Guranteed Vitiligo Treatment
Povesti de succes

nainte de a utiliza ulei de Cure vitiligo, am fost convins ca nu exista nimic care poate vindeca boala fiicei mele cronica a pielii (Vitiligo). Cnd am auzit despre uleiul pe baza de plante, nu am crezut la inceput. Dar, apoi, un prieten foarte apropiat de-al meu, care au folosit de Cure vitiligo ulei de ea, a insistat ca el chiar functioneaza Ben , Pittsburgh citeste mai mult

Global Shipping Through DHL And FedEx
Ingredients OF Cure Vitiligo Oil
Find CureVitiligoOil on FacebookFollow CureVitiligoOil on Twitter